Přeskočit na obsah

Nový název a redesign loga veletrhu Střechy Praha

logo
Veletrh pro střechy, stavbu a úspory energií zanedlouho oslaví významné jubileum – 25 let své úspěšné existence s názvem Střechy Praha. K tomuto čtvrtstoletí jsme připravili řadu novinek, mezi které patří úprava názvu veletrhu, redesign jeho loga a zcela nové webové stránky.  

Každý rok veletrh přináší nová aktuální témata, spolupracuje se špičkovými odborníky, zve významné osobnosti. Cílem pořadatele veletrhu je neustále zdokonalovat veškeré služby, včetně komunikace s veřejností. Jubilejní ročník se zapíše do historie veletrhu jako ročník, který přináší jednotný vizuální styl, nové logo a celkový redesign značky Střechy Praha.

Z původního názvu a souboru tří akcí Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha vznikl jednotný název veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO, který zastřešuje všechny původní akce a reprezentuje tak přehledněji vše, o čem veletrh je a bude. S úpravou názvu veletrhu úzce souvisí i nové logo veletrhu.

Nové logo veletrhu Střechy-Solar-Řemeslo

Jiná varianta loga veletrhu Střechy-Solar-Řemeslo

logo veletrhu na výšku

Nová identita je pro veletrh významným krokem vpřed. Odráží naše odhodlání ještě více upevnit pozici veletrhu na trhu, držet krok s nejnovějšími trendy v oboru a být centrální platformou dění okolo střech a úspor energií.

„Redesign loga Střechy Praha vnímáme jako vytvoření jednotné a soudržné značky, která symbolizuje komplexní přehlídku toho nejlepšího v oblasti střech a úsporného bydlení,“ vysvětluje Jitka Šefránková, ředitelka veletrhu.
Štítky Jubileum 25 let

Podobné články

Reklama
1000×210 Témata veletrhu 2025

Veletrh se koná pod záštitami

Partneři veletrhu

Novinky z veletrhu na váš e-mail

Žádný spam | Odběr můžete kdykoliv odhlásit