Přeskočit na obsah

Poděkování za velkolepou účast a oznámení termínu veletrhu v roce 2025

Dav na veletrhu 2024
Děkujeme všem vystavovatelům a návštěvníkům za účast na veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO 2024. Děkujeme za skvělou spolupráci též všem odborníkům, kteří se letos podíleli na přípravách doprovodných aktivit veletrhu.    

Návštěvníci v hojném počtu diskutovali a řešili své stavební záměry jak na stáncích vystavovatelů, tak v poradenských centrech. Též byly zcela zaplněny i odborné konference a další doprovodné programy. Veletrh navštívilo na 23 tisíc návštěvníků.

Letošního jubilejního 25. ročníku veletrhu se zúčastnil rekordní počet vystavovatelů. Na 163 výrobců a dodavatelů z 9 zemí představilo své novinky v oblasti střešních materiálů, zelených střech, dřevěných konstrukcí, izolací, střešních oken, okapových systémů, fasád, nářadí a strojů, solárních systémů, bateriových úložišť nebo systémů nabíjení. Dalších 160 firem se prezentovalo na souběžných akcích v oboru dřevostaveb, nízkoenergetických a pasivních domů, včetně zdrojů vytápění. Celková hrubá výstavní plocha souboru všech veletrhů činila 16 400 m2.

Děkujeme vám všem a těšíme se opět za rok na viděnou na veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO, který proběhne ve dnech 6.–8. 2. 2025!

Podobné články

Reklama
1000×210 Témata veletrhu 2025

Veletrh se koná pod záštitami

Partneři veletrhu

Novinky z veletrhu na váš e-mail

Žádný spam | Odběr můžete kdykoliv odhlásit