Přeskočit na obsah

Nový portál Naše střecha jako dárek pro Vás k letošnímu 25. jubileu veletrhu Střechy-Solar-Řemeslo

Nasestrecha.cz
Na zbrusu novém webovém portále NAŠE STŘECHA najdete širokou škálu spolehlivých informací o všem, co je spojené se střechou, stavěním nebo úsporami energie. Pro lepší vysvětlení a pochopení jsou informace doplňovány množstvím obrázků a videí s návody.

Pokud jste právě návštěvníci našeho 25. ročníku veletrhu, snadno si pak doma doplníte své znalosti získané třeba návštěvou letošních výstavních expozic či prostřednictvím veletržních novin Střechy dnes, také na novém webu www.nasestrecha.cz.

Naši střechu pro Vás vytváří skupina nadšenců zapálených pro střechy a každý z nich se v tomto oboru pohybuje už minimálně 25 let. Informační portál je přehledný a jednoduše každého dovede ke hledané problematice. Jeho tvůrci přitom využívají své znalosti a orientaci v oboru a věnují se tomu, co rezonuje společností. V sekci Aktuality jsou připravené potřebné informace o otevřených dotačních programech, které jsou pro Vaše střechy i stavby připravené v letošním roce. V rubrice Fotovoltaika najdete návody pro tuto cestu energetických úspor. V sekci Tipy a rady na Vás čekají praktické návody, které budete mít stále po ruce.

Jednou ročně osobně na veletrhu, po zbytek roku denně na 
www.nasestrecha.cz!

Naše střecha je primárně určena koncovým zákazníkům, pro které je porozumění problematice střech a plášťů budov nejsložitější. Přináší jim možnost se poučit z názorů odborníků, dozvědět se, jak na drobné opravy, něco o údržbě či si zde najít spolehlivého řemeslníka.

Naše střecha je ale otevřená všem, které problematika střech zajímá. Také realizačním firmám, výrobcům, školám i stavovským organizacím. Cílem je totiž vytvořit platformu otevřenou celé komunitě kolem střech, aby se zde setkávala a předávala si zkušenosti.

Znalost problematiky, množství kontaktů napříč oborem a spolupráce se špičkovými odborníky jsou zárukou, že na portálu Naše střecha najdete spolehlivé informace a správné odpovědi na své otázky.

Podobné články

Reklama
1000×210 Témata veletrhu 2025

Veletrh se koná pod záštitami

Partneři veletrhu

Novinky z veletrhu na váš e-mail

Žádný spam | Odběr můžete kdykoliv odhlásit