Přeskočit na obsah

Předprodej zlevněných vstupenek na veletrh Střechy-Solar-Řemeslo 2024

Foto předprodej spuštěn
Nově jsme pro Vás připravili předprodej vstupenek na veletrh Střechy-Solar-Řemeslo 2024 (dříve Střechy Praha 2024) s výraznou slevou. Vstupenka platí i na souběžné veletrhy For Pasiv a For Wood 2024.
Program veletrhu

Veletrh Střechy-Solar-Řemeslo, který se bude konat od 15. do 17. února 2024 na pražském výstavišti v Letňanech. Již 25. ročník veletrhu jste mohli znát pod názvem Střechy Praha 2024. Veletrh je přehlídkou nejmodernějších technologií, materiálů a inovací v oblasti střech a úspor energií.  Můžete se těšit na širokou nabídku střešních materiálů, solárních systémů, nářadí pro řemeslníky i kutily, inspirativní praktické ukázky a další zajímavosti.

Po celou dobu veletrhu budou v poradenských centrech odborníci připraveni odpovědět na Vaše dotazy týkající se výstavby a úspor energií, včetně nové legislativy a dotačních programů. Každoročně je připraven rozsáhlý doprovodný program se škálou přednášek. Součástí veletrhu je také oblíbený Festival dřeva a nářadí. Navíc můžete vyhrát hodnotné ceny v podobě kvalitního nářadí nebo dokonce střechy pro rodinný dům.

Využijte možnost zakoupit si vstupenky online v předprodeji za nejlepší cenu a vyhněte se tak čekání ve frontě na pokladnách. Vstupenka platí i na souběžné veletrhy For Wood a For Pasiv 2024. Po zaplacení obdržíte svou zlevněnou vstupenku přímo na Váš e-mail.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Podobné články

Reklama
1000×210 Témata veletrhu 2025

Veletrh se koná pod záštitami

Partneři veletrhu

Novinky z veletrhu na váš e-mail

Žádný spam | Odběr můžete kdykoliv odhlásit