Přeskočit na obsah

Velký zájem vystavovatelů o účast na veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO 2024!

Veletrh 2023 - loga vystavovatelů
Na 25. ročníku veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO se ve dnech 15.–17. 2. 2024 představí nejvýznamnější firmy z oboru střech a úspor energií. Součástí veletrhu bude oblíbený Festival dřeva a nářadí.

LÍDŘI OBORU PŘIHLÁŠENI

Již v tuto chvíli je možné potvrdit mimořádný zájem o účast z řad výrobců a dodavatelů střešních krytin, oken, izolací a dalších materiálů, solárních systémů a dalších řešení pro úspory energií. Jedinečná bude například přehlídka výrobců střešních oken, kterou takto ucelenou jinde neuvidíte. Významně bude zastoupen i obor zelené střechy a těšit se můžete na širokou nabídku nářadí, strojů a další techniky pro řemeslníky i kutily.

Na veletrhu se představí například společnosti Agro CS, Apera, Balex Metal, Besk, Betonpres, Building elements, Česká síť, Evromat, Fakro, Fenestra, Flex-elektronářadí, ITW Befestigungssysteme, Juta, Mafell, nanosun, OBB, Pama, PRE, Prefa, Rockwool, Roto, Ruukki, Satjam, Sema, SolidSun, Střechy Comax, Swisspearl, Terran, Velux, Weto, Wienerberger a další významné firmy.

Rezervujte si místo pro Vaši expozici včas a buďte i Vy součástí jubilejního 25. ročníku největšího veletrhu pro střechy, stavbu a úspory energií!

Více na www.strechy-praha.cz/pro-vystavovatele

Loga vystavovatelé 2024

Podobné články

Reklama
1000×210 Témata veletrhu 2025

Veletrh se koná pod záštitami

Partneři veletrhu

Novinky z veletrhu na váš e-mail

Žádný spam | Odběr můžete kdykoliv odhlásit