Přeskočit na obsah

ROK UDRŽENÍ PODNIKÁNÍ 2023, TO JE NÁZEV NOVÉHO ROČNÍHO PROJEKTU!

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (dále AMSP ČR), dlouhodobý partner veletrhu Střechy Praha, každoročně vyhlašuje program zaměřený na důležitou podnikatelskou oblast. Níže AMSP ČR přináší podrobnosti k novému projektu pro nadcházející rok 2023.

Dlouho jsme hledali průsečík zájmů malých a středních podniků (dále MSP) s ohledem na současnou ekonomickou situaci, a nakonec jsme se rozhodli pro Rok udržení podnikání 2023. Vnímáme, že příští rok bude pro segment MSP a OSVČ velmi těžký, a proto chceme být nápomocni s inspirací a zkušenostmi velkých podniků a prvoligových hráčů v oboru a udržet jejich podnikání, které dnes už není tolik o šikovnosti, ale o okolních podmínkách.

Zaměření projektu odráží realitu podnikatelského prostředí MSP v roce 2023. V tradičních oborech MSP řeší nejpalčivější problémy jako úspory, chytrá řešení, digitalizaci a s ní spojenou kybernetickou bezpečnost, ESG, udržitelné investování a cirkulární ekonomiku.

Projekt chce přispět k udržení podnikání MSP napříč obory ve složitém období vysokých cen energií, pohonných hmot, vysoké inflace, tlaku na mzdy, narušení dodavatelsko-odběratelských řetězců, prudkých výkyvů cen materiálů a dopadů války na Ukrajině včetně ztrát některých trhů.

V rámci projektu chceme přinést inspiraci a praktické příklady k nutnému řešení nových přístupů úspor energií, nových trendů, zvyšování efektivity a produktivity, digitalizace, elektromobility, chytrých řešení z oblasti inovací a související nutné osvěty v oblasti ochrany duševního vlastnictví, včetně témat zpracování odpadů, recyklace, využívání druhotných surovin, tedy obecně zásad cirkulární ekonomiky. Aktivně přispívat k osvětě tématu ESG mezi MSP, tedy formy investování, při které se mimo finančního zisku hledí také na udržitelnost a sociální impakt dané investice.

Rezonuje s vámi nové zaměření projektu RUP 2023? Sledujte nás na webu a sociálních sítích.

Chcete se podílet na přípravě projektu? Dejte nám o sobě vědět!

Těšíme se na vás a jsme tu pro vás!

www.rup2023.cz

Podobné články

Reklama
1000×210 Témata veletrhu 2025

Veletrh se koná pod záštitami

Partneři veletrhu

Novinky z veletrhu na váš e-mail

Žádný spam | Odběr můžete kdykoliv odhlásit