Přeskočit na obsah

Poděkování

Dovolte poděkovat za celý organizační tým všem vystavovatelům a návštěvníkům za účast na souboru veletrhů STŘECHY PRAHA 2022. Dále bych chtěla vyjádřit velké poděkování za vynikající spolupráci všem odborníkům, kteří se podíleli na přípravách doprovodného programu veletrhu.

Návštěvnost veletrhu předčila očekávání. Po veletržní pauze způsobené pandemií covid jsme mohli všichni opět zažít plné výstavní haly. Souběh veletrhů navštívilo přes 19 000 návštěvníků.

Potvrdila se tak důležitost osobního kontaktu v podnikání a v komunikaci vůbec. Potvrdilo se, že kontakt „tváří v tvář“, možnost si výrobky osahat a mluvit napřímo s odborníky nelze ničím plnohodnotně nahradit.

Na 100 výrobců a dodavatelů ze sedmi zemí představilo své novinky v oblasti střešních materiálů, konstrukcí, fasád, izolací, nářadí a solárních systémů. Dalších 100 firem se prezentovalo na souběžných akcích v oboru dřevostaveb, nízkoenergetických a pasivních domů. Celková hrubá výstavní plocha souboru všech veletrhů činila 12 000 m2.

Děkuji Vám všem za spolupráci a těším se opět za rok na shledanou na veletrzích STŘECHY PRAHA, SOLAR PRAHA A ŘEMESLO PRAHA 2023!

 

Jitka Šefránková
ředitelka veletrhu

Podobné články

Reklama
1000×210 Témata veletrhu 2025

Veletrh se koná pod záštitami

Partneři veletrhu

Novinky z veletrhu na váš e-mail

Žádný spam | Odběr můžete kdykoliv odhlásit