Přeskočit na obsah

Fotovoltaika a další řešení pro úspory energií na veletrhu Střechy-Solar-Řemeslo

Somi stánek
Veletrh představí komplexní přehlídku nových produktů, materiálů, technologií a služeb z oblasti staveb a renovací střech. Hlavním tématem napříč obory veletrhu zůstávají úspory energií a pojetí střechy jako zdroje energie.

Základním požadavkem dnešní doby je udržitelné bydlení, s čímž souvisí tlak na efektivní využívání obnovitelných zdrojů energie. Veletrh nabídne novinky a nejčerstvější informace z oblasti solárních systémů, soukromé i firemní fotovoltaiky, tepelných čerpadel, nové legislativy a dotačních programů.

Prezentace vystavovatelů i rozsáhlý program zahrnou témata z oblasti úspor energií a zvyšování ochrany životního prostředí, jako jsou

solární termika – fotovoltaika – biomasa – tepelná čerpadla – kogenerace – akumulace energie – odpadní teplo – elektromobilita

INSPIRATIVNÍ DOPROVODNÝ PROGRAM

Připravujeme rozsáhlý doprovodný program konferencí, seminářů, praktických ukázek a bezplatného poradenství. Součástí programu bude například jubilejní 25. ročník prestižní konference Izolace s podtitulem „Poruchy nejen fotovoltaické aneb co střecha nevydrží“. Tradiční páteční Fórum, které pořádá organizace ČKAIT, se bude zabývat především požární bezpečností a riziky požáru při FTV instalacích. Česká fotovoltaická asociace zaštítí přednášky na téma certifikace správnosti, kvality a realizace FVS.

Dalšími tématy přednášek budou obnovitelné zdroje a energetika pro průmysl, služby a zemědělství, dále energetika bytových domů a obcí a v neposlední řadě energetika rodinného domu.

Témata budeme postupně doplňovat. V případě Vašeho zájmu zapojit se svým příspěvkem do doprovodného programu nás neváhejte kontaktovat.

Podobné články

Reklama
1000×210 Témata veletrhu 2025

Veletrh se koná pod záštitami

Partneři veletrhu

Novinky z veletrhu na váš e-mail

Žádný spam | Odběr můžete kdykoliv odhlásit