Přeskočit na obsah

Doporučení a rady pro pořízení Vašeho fotovoltaického systému

Datum a čas konání:
16. 2. 2024
Místo konání:
Vstupní hala III, Konferenční sál 4
Pořadatel:
Česká fotovoltaická asociace

Pokud jste se rozhodli pro stavbu Vašeho prvního fotovoltaického střešního systému, přijďte a seznamte se s několika důležitými radami a doporučeními, aby přijímané rozhodnutí dopadlo vždy tak, jak si přejete a měli jste nainstalovaný systém co možná nejdříve.

Smlouvu uzavírejte s firmou, která se zaváže k plnění vydaného Spotřebitelského fotovoltaického kodexu (tzv. Desatera ČFA), ve kterém jsou popsány a definovány základní etické předpoklady pro uzavření smlouvy, jejího průběhu, velikosti plateb, včetně technických požadavků elektrické a požární bezpečnosti s instalací souvisejících. V závěru přednášky Vás seznámíme s detaily dnes vyžadovaných technických řešeních a vysvětlíme pojem certifikované referenční stavby. Každý účastník obdrží brožuru. Doporučení a rady pro pořízení Vašeho fotovoltaického systému.

Přednáška je prioritně určena hlavně konečným spotřebitelům, kteří si objednávají nový fotovoltaický systém, ale vhodná je i pro energetické komunity, správce objektů, správce SVJ, apod. Spotřebitelé dostanou technické návody, z čeho se má každá výrobna skládat, co by nemělo chybět, jaké podklady musí mít dokumenty při předání a převzetí, co znamená revize fotovoltaiky. Co by revizní technik měl zkontrolovat, kdy musí odmítnout revizi. Součástí bude i hlavní desatero podmínek výstavby a seznámení se s milníky při objednání fotovoltaiky až po uvedení do provozu.

Přednášející: Ing. Petr Maule, LL.M., MBA, ředitel České fotovoltaické asociace

ČFA přednáška

Kompletní doprovodný program
Reklama
1000×210 Témata veletrhu 2025

Veletrh se koná pod záštitami

Partneři veletrhu

Novinky z veletrhu na váš e-mail

Žádný spam | Odběr můžete kdykoliv odhlásit